Starten met Basecone
Checklist: starten met Basecone

Doorloop deze stappen en zorg dat je optimaal start met Basecone!

Danielle Buunk avatar
Geschreven door Danielle Buunk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uiteraard hoeven niet alle stappen voor jou van toepassing te zijn.

1. Start met een Basecone (proef) abonnement

Om te starten met Basecone maak je eerst je eigen Basecone omgeving aan via onze website. Je kiest hierbij de gebruikersnaam, wachtwoord en kantoorcode.
💡 Tip: Als kantoorcode adviseren wij om de bedrijfsnaam te kiezen.
(De kantoorcode wordt ook gebruikt voor de unieke emailadressen die Basecone aanmaakt voor alle toegevoegde administraties). Lees hier meer over deze stappen:

2. Administratie gegevens controleren (en aanvullen)

Controleer of de stamgegevens in jouw administraties volledig zijn. Dit is nodig om de herkenning van Basecone te optimaliseren.
Je kunt hiervoor de volgende stappen doorlopen:

3. Gebruikers

Optimaliseer de instellingen van de huidige gebruiker naar eigen wens. Je kunt per gebruiker bepalen tot welke administraties deze toegang mag hebben.

4. Leer snel en efficiënt boeken

Als alle instellingen goed staan en je klaar bent om facturen te boeken, dan hebben we nog een aantal tips om dit zo efficient mogelijk te doen!

5. Workflow instellingen (optioneel)

Eventueel kun je per administratie ervoor kiezen om gebruik te maken van onze autorisatiemodule. Hiervoor kun je de volgende stappen doorlopen: