Om ervoor te zorgen dat je direct aan de slag kunt met de administraties die je hebt toegevoegd, hebben we nog 3 tips voor je.

1. Zorg dat alle stamgegevens volledig gevuld zijn
  2. Geef direct gebruikers toegang
  3. Twinfield administraties: Check de instellingen

Heb je nog geen administraties aangemaakt?  Dan kun je het beste eerst dit artikel lezen, hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je nieuwe administraties kunt toevoegen in Basecone.

Goed om te weten: Je kunt de administratie instellingen vinden door in Basecone te gaan naar instellingen > administraties > acties (bewerken).

Stamgegevens invullen

Zorg ervoor dat je de gegevens van de administratie volledig hebt ingevuld. Dit is belangrijk om te doen, omdat dit ervoor zorgt dat facturen die geupload worden in Basecone dan goed herkend worden. Deze gegevens worden namelijk uitgesloten van de herkenning, waardoor juist de gegevens van de leverancier of klant geselecteerd worden door Basecone.

Zie de afbeelding hieronder voor de gegevens die ingevuld moeten worden. Het gaat om het tablad algemeen en het tabblad adresgegevens.

Als de adresgegevens niet gesynchroniseerd worden, dan kun je klikken op adres toevoegen en handmatig de gegevens invullen. Eventueel kun je op deze manier ook een extra adres (bijvoorbeeld een postbus) toevoegen.

Welke gebruikers hebben toegang?

Als je een nieuwe administratie hebt aangemaakt, dan moet je vervolgens nog gebruikers toegang geven tot deze administratie. Standaard staat de toegang voor alle gebruikers op nee. Door hierop te klikken verandert dit in ja en heeft de gebruiker toegang.

Twinfield: instellingen checken

Wanneer je een Twinfield administratie hebt toegevoegd, is het goed om na te gaan of de instellingen in Twinfield goed staan. Er zijn twee dagboekinstellingen in Twinfield die je waarschijnlijk nog moet wijzigen.

Lees hier het artikel waar dit uitgelegd wordt.