Toegestane bestanden en bestandsformaten

Je kunt bestanden in de volgende bestandsformaten in Basecone verwerken of opslaan.

Herkennen en boeken .pdf, .jpg, .jpeg, .gif, .bmp, .png, .tif, .tiff, .xml
Alleen opslaan .xls, .xlsx, .docx, .txt, .csv, .swi, .mt940, .940, .sta
Gecomprimeerde bestanden .zip (elke bestand in de zip wordt apart behandeld)

Je kan op drie verschillende manieren documenten en facturen aanleveren in Basecone. Dit kan via de e-mail, het aanlevervak en via de app Basecone Spenser.
Hieronder leggen wij deze drie opties uitgebreider aan je uit.

1. Aanleveren via de e-mail

Elke administratie in Basecone beschikt over een uniek Basecone e-mailadres. Het e-mailadres voor je administratie staat vermeld aan de linkerkant van het overzichtsscherm in de webapplicatie van Basecone. Je kunt dubbelklikken op de e-mail om deze te selecteren en de email kopieren. Het unieke Basecone e-mailadres is als volgt opgebouwd: <kantoorcode>.<administratiecode>@mailtobasecone.com

Je levert je documenten via de e-mail aan door ze als bijlagen aan de e-mail toe te voegen. Er zit een limiet aan het aantal MB's dat Basecone kan verwerken via de e-mail. De complete e-mail mag niet meer dan 15 MB en/of 50 pagina's bevatten.

Meer informatie over het aanleveren via de e-mail kan je vinden op de artikel: Aanleveren via de e-mail. Op deze artikel staan ook een aantal slimme tips voor het aanleveren via de e-mail beschreven. Je kan ook meer lezen over het Aanpassen van het Basecone e-mailadres of het instellen van een forward.

2. Aanleveren via het aanlevervak

Je kan ook je bestanden in Basecone aanleveren door één of meerdere bestanden op je computer te selecteren en te slepen naar het aanlevervak in Basecone. Laat de bestanden los in het vak en de bestanden worden in Basecone geplaatst. Ook is het mogelijk om met de muis op het vak klikken om één of meerdere bestanden te selecteren. Op deze manier kan je tot ongeveer 100 documenten tegelijk aanleveren.

Wanneer je een bestand aanlevert in Basecone via het aanlevervak dan zie je direct of de documenten correct in Basecone staan.

3. Aanleveren via de app Basecone Spenser

Een derde mogelijkheid is dat je documenten aanlevert via de app Basecone Spenser. Meer informatie over deze app kan je vinden op deze pagina.