Punt 1: Portal gebruikersnaam en Portal wachtwoord

Dit zijn de inloggegevens die je invult op de inlog pagina van Unit4

Punt 2: Multivers gebruikersnaam en Multivers wachtwoord

Dit zijn de inloggegevens wanneer je inlogt op de programma van Unit4.
De gebruikersnaam is vaak SYSTEEM en het wachtwoord laat je leeg.

Om bovenstaande gebruikersnaam te verifiëren kan je in Unit4 linksboven op het menu klikken en dan op Uitloggen gebruiker. Nadat je bent uitgelogd, klik dan weer op het menu en dan op Inloggen gebruiker zoals de onderstaande beeld. Dan kom je weer op de inlogpagina van de gebruiker zoals op bovenstaand beeld.

Werkt dat ook niet, neem dan contact op met Unit4 om de gegevens te verifiëren.