Punt 1: Portal gebruikersnaam en Portal wachtwoord

Deze zijn de inloggegevens die je invult bij de inlog pagina van Unit4

Punt 2: Multivers gebruikersnaam en Multivers wachtwoord

Deze zijn de inlog gegevens wanneer je inlog op de programa van Unit4.
De gebruikersnaam is vaak SYSTEEM en het wachtwoord laat je leeg.

Om bovenstaande gebruikersnaam te verifieren kan je in Unit 4 linksboven op het menu klikken en dan op Uitloggen gebruiker. Nadat je bent uitgelogd, klik dan weer op het menu en dan op Inloggen gebruiker zoals de onderstaande beeld. Dan kom je weer op inlog pagina van de gebruiker zoals de bovenstaande beeld.

Werkt dat ook niet, neem dan contact op met Unit4 om de gegevens te verifiëren.