Alle collectiesAanleveren, ordenen en archiveren
Inzichten in data van de administratie

In Basecone het verloop van een administratie zien.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanaf 28 augustus 2024 is er een dashboard met data beschikbaar in Basecone: Inzichten. Lees hieronder wat je precies ziet op dit dashboard.

Note: het dashboard is inzichtelijk voor gebruikers met de rol Supergebruiker.

Filter periode

Rechtsboven op de pagina staat er een datum filter. Door op het kalender icoontje te klikken, kan je de filter aanpassen naar een andere periode, zoals hieronder weergegeven. Standaard is de filter "Dit kwartaal" geselecteerd, wat iedere keer is geselecteerd als je de pagina opent.

Geen data beschikbaar

Dit betekent dat er voor de geselecteerde periode geen documenten zijn verwerkt. Verander de periode in het filter om wel data in te kunnen zien.

Welke informatie is er te zien?

1. Document status

Dit is een tijdlijn van het aantal facturen per geselecteerde tijdsperiode, onderverdeeld in drie lijnen:

• Groen = aangeleverd

• Rood = getagd

• Blauw = geboekt

2. Document tag

Het aantal documenten per tag voor de geselecteerde periode.

3. Document bron

In dit diagram is het aantal documenten per manier van aanleveren zichtbaar. In Basecone kunnen documenten op drie manieren worden aangeleverd:

• Email: via het unieke administratie emailadres

• Basecone web: via het Uploaden & taggen-scherm in de webapplicatie

• App: via de Basecone app

• API: via de aangemaakte api - koppeling

4. Percentage documenten automatisch geboekt

Op het dashboard kan je in één oogopslag zien hoeveel procent van de facturen automatisch zijn geboekt. Maak je nog geen gebruik van automatisch boeken? Volg dan de stappen genoemd in dit artikel om automatisch boeken te activeren. Maak vervolgens op de pagina Automatisering gebruik van de genoemde aanbevelingen voor het toevoegen van automatisch boeken condities.