Exact
Exact Online: Forbidden User division is not within division scope
Exact Online: Forbidden User division is not within division scope

Deze foutmelding kan voorkomen tijdens het boeken of wanneer administraties niet zichtbaar zijn in Basecone.

Marianne Feijen avatar
Geschreven door Marianne Feijen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg dan de volgende stappen om dit op te lossen:

1. Log in, in Exact
2. Klik op uw login naam (rechtsboven in het scherm op het pijltje)

3. Klik op Mijn Exact Online > Ga naar Beveiligingscentrum
4. Scroll naar beneden tot het kopje "Machtigingen voor mijn apps" > Klik op Basecone

5. Klik rechtsonder op "Administraties beheren"
6. Selecteer de betreffende administratie die je wil toevoegen door het aan te vinken in de kolom "Beschikbare administraties"
7. Klik vervolgens op het pijltje naar rechts, zodat de administraties in de kolom "Geselecteerde administraties" komt.
8. Klik op "Opslaan en sluiten".