De foutmelding ‘Forbidden’ is een synchronisatiefout in Basecone voor een administratie. Als je deze melding ontvangt, zijn er concreet twee acties te ondernemen: 


Actie 1

Als jij in Basecone de gebruikersrol "Supergebruiker" toegewezen hebt gekregen, ga je in Basecone naar Instellingen > Administraties > Administratie(s) toevoegen. Selecteer bij het boekhoudsysteem "AccountView". Basecone zal vervolgens de beschikbare administraties tonen.
Als de administratie waarvoor je deze melding ontvangt in de lijst ertussen staat, is de ondernemingscode in AccountView gewijzigd.
LET OP! Voeg de nieuwe administratie niet toe, maar koppel de bestaande administratie aan de nieuwe ondernemingscode.
Dit doe je op de volgende manier: Instellingen > Administraties > Acties (bewerken) > tabblad 'koppeling'.
Meer uitleg hierover kun je vinden in dit artikel. Zie punt 4 'wijzigen ondernemingscode'.

Mocht je zelf geen Supergebruiker zijn, neem dan contact op met een collega die het wel is.  

Wanneer het niet mogelijk is om de administratie opnieuw toe te voegen, ga dan verder naar Actie 2. 


Actie 2

Tussen Basecone en AccountView is een zgn. AccountView.net service geïnstalleerd die het mogelijk maakt dat je vanuit Basecone naar Accountview kan boeken. Deze wordt vaak door de Visma-dealer geïnstalleerd. Bij de melding ‘Forbidden’ dienen er twee instellingen gecontroleerd te worden: 

  • De Supergebruiker gaat in Basecone naar Instellingen > Kantoor > tabblad Boekhoudsysteem > klikt bij het betreffende AccountView boekhoudsysteem aan de rechterkant op het icoontje onder Actions > klikt in het volgende scherm op de gebruikersnaam (blauw onderstreept) achter Gebruikersinstellingen.
    Je komt dan in het gebruikersprofiel van de synchronisatiegebruiker. Op het tabblad "Algemeen" staat de betreffende gebruiker.
    Log vervolgens in op de AccountView.net-omgeving > Ga naar Ondernemingen > klik op de betreffende administratie en controleer of de gebruiker die je eerder opgezocht hebt in Basecone, toegang heeft tot die onderneming/administratie. Zo niet, klik op ‘Gebruikers beheren’ > zoek de gebruiker op > voeg deze toe. 
  • Ga in AccountView.net naar tabblad Algemeen en klik op ‘Wijzigen’. Bij ‘Gebruikersnaam’ staat een naam van een AccountView gebruiker. Ga naar AccountView en controleer of deze gebruiker in AccountView toegang heeft tot deze administratie. Zo niet, voeg die gebruiker toe aan die administratie. 

Als bovenstaande twee punten gecorrigeerd en gecontroleerd zijn, moet de Supergebruiker binnen Basecone een aantal acties uitvoeren. Klik in de zwarte balk aan de linkerkant op ‘Synchronisatie’ (twee tegenovergestelde pijltjes) en klik op de regel van de betreffende administratie. In het volgende scherm klikt zij/hij op ‘Start synchronisatie’. De synchronisatie wordt dan gestart en dat kan een paar minuten duren. Lukt die, dan is de melding ‘Forbidden’ verdwenen en staat er dat de synchronisatie is gelukt.

Indien de synchronisatie nog steeds niet lukt en de melding ‘Forbidden’ blijft, neem dan contact op met het Support Team van Basecone via het blauwe icoontje linksonder in Basecone of via suppport@basecone.nl. Vermeldt daarbij welke administratie het betreft en welke acties je al hebt ondernomen. 

Heeft u het antwoord gevonden?