Documenten kunnen aan een autorisator worden toegewezen voor of na het boeken. De documenten die vóór het boeken moeten worden goedgekeurd, kun je terugvinden in het Home-scherm van Basecone. Klik hier voor meer informatie.
De documenten die na het boeken moeten worden geautoriseerd, kun je terugvinden in het menu van Basecone bij "te autoriseren". Klik hier voor meer informatie.

Let op: Als je gewend bent met één module (autoriseren voor of na het boeken) te werken, kan het zo zijn dat de documenten in de andere module aan jou zijn toegewezen als autorisator, en (dus) in een andere Basecone scherm te vinden zijn.