Bevestiging van aanleveren via e-mail
Cees Houpt ๐Ÿš€ avatar
Geschreven door Cees Houpt ๐Ÿš€
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een van de manieren om bestanden in Basecone aan te leveren is om deze te versturen via de e-mail. Meer uitleg over de verschillende manieren om documenten en facturen kan je vinden in dit andere artikel.
โ€‹
Er zijn twee manieren om te controleren of je document dat je via de e-mail hebt aangeleverd goed is binnen gekomen:

1. Als je bestanden via de e-mail aanlevert dan krijg je (indien deze optie is ingeschakeld) een ontvangstbevestiging met gedetailleerde informatie of je bijlagen in de juiste administratie staan. Let op: Dit is een functie die de supergebruiker, accountant of boekhouder MKB aan of uit kan zetten.
    โ€‹

2. Via het menu kunnen gebruikers met de rol supergebruiker, accountant, boekhouder MKB en klantgebruiker de functie e-mails openen. Dit kan door te klikken op het icoon van het envelopje. Hier kun je de ontvangen e-mails doorzoeken en het resultaat opvragen. Indien er een fout is opgetreden kun je op deze plek zien wat er is misgegaan. Indien een e-mail niet terug te vinden is dan is de e-mail nooit in Basecone aangekomen, bijvoorbeeld omdat een foutief e-mailadres is gebruikt. Controleer in dat geval bij je verzonden items of het e-mailadres dat je gebruikt correct is. Indien nodig kun je Basecone vragen om na te gaan of een e-mail op de mailservers van Basecone is aangekomen.ย

Tip: ย Verfijn je zoekcriteria door aan de rechterzijde het knopje filter te gebruiken. Je kan de criteria uitbreiden totdat je de gevraagde gegevens hebt gevonden.

overview scherm

Bericht details controleren

Als je op een regel klikt kun je de details van een e-mailbericht opvragen. Hieronder zie je hier een voorbeeld van. Verstrek deze gegevens aan het Support Team van Basecone indien je een vraag hebt over een bepaalde e-mail met bijlagen.
โ€‹

e-mail details