In de nieuwe Spenser update is het nog makkelijker geworden om in te loggen in de Spenser app. We willen je graag de Face ID en Touch ID inlogmanier uitleggen.

• Face ID is alleen beschikbaar voor IOS gebruikers
  • Touch ID is beschikbaar voor IOS en Android gebruikers

Deze functionalitiet kan aangezet worden in de Spenser app bij Instellingen => Mijn App instllingen. Afhankelijk van de instellingen van je telefoon zal de optie Touch ID of Face ID hier zichtbaar zijn.

📌 Deze feature werkt alleen als deze functie beschikbaar is op jouw telefoon en ook geactiveerd is op jouw telefoon.

Controleer dit in je telefoon instellingen (indien ondersteund). Indien nodig raadpleeg de handleiding van jouw telefoon.

Pincode login voor Flux en Spenser

In de Flux en Spenser app moet je eenmalig een pincode instellen, waarmee je elke keer dat je de app opent kunt inloggen. Deze pincode bestaat uit vijf cijfers, en stel je in bij het inloggen met je Basecone gebruikersnaam, wachtwoord en kantoorcode. Na het bevestigen van de pincode is deze opgeslagen.

Nadat de app wordt uitgezet of de gebruiker voor 1 minuut inactief is geweest, logt de app uit. Hierna log je weer in met de pincode.

De pincode kan worden gereset in het inlogscherm, door te klikken op Pincode vergeten? Dan wordt je uitgelogd van de app en kun je opnieuw inloggen.
Na het invoeren en bevestigen van deze pincode is het opgeslagen.