Basecone app voor op je smartphone
Push notificaties voor de Basecone app

Waarom push notificaties handig zijn, en hoe stel je het in?

Cees Houpt 🚀 avatar
Geschreven door Cees Houpt 🚀
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er is een nieuwe toevoeging voor de Basecone app, namelijk het ontvangen van een push notificatie wanneer er een factuur klaar staat om door jou geautoriseerd te worden! Hiermee ben je je als autorisator altijd meteen op de hoogte van het aantal te autoriseren facturen in Basecone. Het zorgt voor een goed inzicht in jouw persoonlijke workload.

Push notificaties aanzetten

Standaard staan de push notificaties uit. In de instellingen van de Basecone app kun je de Push notificaties aan- of uitzetten. Vanaf dat moment worden er de notificaties zichtbaar op jouw iOS of Android telefoon.

Eén Push notificatie per 30 minuten

Er wordt één push notificatie per 30 minuten verstuurd, voor alle te autoriseren documenten. Voorbeeld: de gebruiker heeft 10 documenten ter autorisatie aangeboden gekregen. 30 minuten na deze actie ontvangt de gebruiker een push notificatie met daarin het getal 10. Komt er tijdens deze 30 minuten een document ter autorisatie bij, begint de klok opnieuw te lopen en zal er na 30 minuten een push notificatie verstuurd worden.

iOS

Wanneer de pushnotificaties worden verstuurd, zien iOS gebruikers dit als een rood icoontje boven de Basecone app, met daarin het aantal te autoriseren documenten. Er wordt ook een notificatie zichtbaar bovenin het scherm, met daarin de boodschap "Je hebt ... documenten te autoriseren."

Android

Voor Android gebruikers is het afhankelijk van de Android versie en van het toestel hoe de pushberichten worden getoond in de app en op het scherm.

Gebruik je de Basecone app nog niet?

Android

Apple