Je kunt je gebruikersnaam niet wijzigen. Je kunt wel een nieuwe gebruiker aanmaken met de correcte gebruikersnaam (en eventueel de oude gebruikersnaam verwijderen).

📌Let op!
Het verwijderen van een gebruiker heeft consequenties indien de gebruiker de rol "Beperkt klantgebruiker" heeft, of "Autorisator". 

  • Een "Beperkt klantgebruiker" ziet namelijk alleen de documenten die hij zelf heeft aangeleverd (in het Archief). 
  • Een "Autorisator" ziet alleen de documenten die hij heeft goedgekeurd (in het Archief). 

Het verwijderen van een gebruiker en opnieuw aanmaken heeft voor deze gebruikers consequenties, daar de eerder genoemde documenten niet meer zichtbaar zullen zijn voor deze gebruiker.

Heeft u het antwoord gevonden?