Ik adviseer je het document niet te verwijderen, maar de documenten te verplaatsen naar de juiste administratie.

Als een factuur of ander document in de verkeerde administratie staat, kan de factuur of het het document eenvoudig worden verplaatst naar de juiste administratie.

Selecteer de documenten die je wilt verplaatsen door het selectiedriehoekje rechtsonder te selecteren. Klik vervolgens op het wisselicoon en kies de administratie waarheen je de documenten wilt verplaatsen. De documenten verdwijnen direct uit de huidige administratie en verschijnen in de gekozen administratie.