Ik adviseer je het document niet te verwijderen, maar de documenten te verplaatsen naar de juiste administratie.

Als een factuur of ander document in de verkeerde administratie staat, kan de factuur of het het document eenvoudig worden verplaatst naar de juiste administratie.

Selecteer de documenten die je wilt verplaatsen door het selectiedriehoekje rechtsonder te selecteren. Klik vervolgens op het wisselicoon en kies de administratie waarheen je de documenten wilt verplaatsen. De documenten verdwijnen direct uit de huidige administratie en verschijnen in de gekozen administratie.

📌 Het verplaatsen van het document is alleen mogelijk als het document geen tag/label heeft. Indien er een tag is toegevoegd, adviseer ik je om in het boekingsscherm op "afwijzen" te drukken of via het validatieoverzicht de factuur af te wijzen. Het document zal dan zonder tag weer terug komen tussen alle andere niet-getagde facturen in het homescherm.