Twinfield: Status "AccountingSystemState-disabled"

Waarom kan ik niet boeken? Wat betekent deze status?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze melding betekent dat de boekhoudsysteemgebruiker met wie de koppeling met Twinfield wordt gemaakt, niet verbonden is. Dit zorgt ervoor dat op dat moment niet geboekt kan worden van Basecone naar Twinfield toe.

Volg onderstaand stappenplan om deze foutmelding op te lossen:

1. Controleer eerst of je met deze inloggegevens kan inloggen in Twinfield;

2. Als het wachtwoord veranderd is in Twinfield, klik op Inlog gegevens aanpassen om het nieuwe wachtwoord in te vullen;

3. Als hierdoor deze status niet aangepast wordt, kun je de koppeling opnieuw maken door op de knop Gegevens verwijderen te klikken en daarna je inloggegevens opnieuw in te vullen bij de knop Inlog gegevens aanpassen

Zijn er meerdere Basecone gebruikers gekoppeld aan jouw Twinfield inloggegevens?

Indien je dit niet zeker weet, controleer dan elke Basecone gebruiker op de volgende manier: Instellingen -> Gebruikers -> Acties (bewerken) -> tabblad Boekhoudsysteemgebruikers

Als er geen extra gebruikers gekoppeld zijn aan jouw Twinfieldgegevens, volg dan het bovenstaande stappenplan.

Als er gebruikers aan jouw instellingen zijn gekoppeld, lees dan verder:

Indien meerdere Basecone gebruikers jouw inloggegevens van Twinfield gebruiken, kan dit leiden tot het blokkeren van jouw Twinfield-account. Wanneer jouw Twinfield-wachtwoord gewijzigd is, moet deze wijziging ook in Basecone in deze koppeling naar Twinfield toe, gewijzigd worden. Deze wijziging moet dan ook bij alle Basecone gebruikers die jouw inloggegevens van Twinfield gebruiken, doorgevoerd worden. Als dit niet direct veranderd wordt, zal Basecone een connectie proberen te zoeken met oude inloggegevens, waardoor je niet meer kunt boeken en het account geblokkeerd wordt.