Workloadmatrix

Een overzicht waarin de workload per administratie inzichtelijk is.

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel zal het volgende aan bod komen:

1. Wat is de Workloadmatrix?

Wanneer je de Workloadmatrix opent, zie je van links naar rechts de kolommen Te taggen, Te autoriseren voor boeken, Te boeken, Geboekt en Te autoriseren na boeken. Het getal in de kolom geeft de workload aan. Is het getal onderstreept, dan heb jij de gebruikersrechten in Basecone om deze documenten te verwerken.

Klik op het getal en je komt direct in het juiste scherm.

2. Vastpinnen van de meest gebruikte administraties

Aan de linkerkant van het scherm, vóór de administratiecode, staat een punaise:

Door op deze punaise te klikken, en vervolgens de pagina te verversen, komt de geselecteerde administratie bovenaan te staan in jouw Workloadmatrix.

Op deze manier kan je de administraties, die je het meeste gebruikt, bovenaan plaatsen om een nog beter overzicht te hebben.

3. Archief en demo administraties zijn gemarkeerd

Indien een administratie op jouw verzoek gearchiveerd is, dan was dit voorheen enkel zichtbaar in het overzicht van alle administratie in de instellingen.

Vanaf nu is het ook in de Workloadmatrix zichtbaar welke administraties gearchiveerd zijn. Indien een administratie gearchiveerd is, dan kan er niet geboekt worden in deze administratie.

Indien een administratie, op verzoek, gekenmerkt is als demo, dan is dit vanaf nu ook zichtbaar in de Workloadmatrix.