Bestandsnaam wijzigen

Hoe wijzig je de bestandsnaam van een factuur of document?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je facturen of documenten aanlevert kan het voorkomen dat de bestandsnaam niet naar wens is. Bijvoorbeeld wanneer een scanner documenten naar Basecone stuurt kan een willekeurige bestandsnaam gekozen worden. Je kan de bestandsnaam van je documenten echter eenvoudig aanpassen in Basecone.

Hoe wijzig je een bestandsnaam

Selecteer een document en klik op documentnaam aanpassen. Er verschijnt een venster waarin je de nieuwe naam kunt invoeren of de huidige naam kunt wijzigen. Klik na het wijzigen op de blauwe knop documentnaam aanpassen. Je ziet nu de nieuwe bestandsnaam in het Uploaden &tag-scherm.

📌

*De bestandsnaam kan alleen gewijzigd worden als deze nog niet geboekt is in Basecone.

**Als de bestandsnaam wordt gewijzigd nadat het document per e-mail werd verzonden, kan dit document moeilijk te vinden zijn in het archief.