Basecone app voor op je smartphone
Push notificaties voor de Basecone app

Waarom push notificaties handig zijn, en hoe stel je het in?

Cees Houpt 🚀 avatar
Geschreven door Cees Houpt 🚀
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat houdt het in?

Er is een nieuwe toevoeging voor de Basecone app, namelijk het ontvangen van een push notificatie wanneer er een factuur klaar staat in Basecone om door jou geautoriseerd te worden!

Hiermee ben je je als autorisator bewust van het aantal te autoriseren facturen in Basecone, en kun je proactief op de hoogte gehouden worden van nieuwe facturen die beoordeeld moeten worden. Het zorgt voor een goed inzicht in jouw persoonlijke workload.

Hoe werkt het?

In het Instellingen overzicht van de Basecone app is een nieuw menu zichtbaar, genaamd Push notificaties. In dit menu kun je de Push notificaties aan- of uitzetten, vanaf dat moment worden er Push notificaties voor de Basecone app zichtbaar op jouw iOS of Android toestel.

Twee belangrijke zaken om te weten:

• standaard staan de Push notificaties uit en worden ze niet verzonden. Je moet bij de instellingen de Push notificaties aanzetten om ze te ontvangen.

• de gebruiker ontvangt één Push notificatie elke 30 minuten voor alle te autoriseren documenten, afhankelijk van hoe lang een document ter autorisatie klaar staat voor de gebruiker.

Voorbeeld: de gebruiker heeft 10 documenten ter autorisatie aangeboden gekregen, 30 minuten na deze actie ontvangt de gebruiker een Push notificatie voor de Basecone app met daarin het getal 10 zichtbaar. Als er in deze 30 minuten geen te autoriseren document bij komt, blijft het bij deze push notificatie. Komt er tijdens deze 30 minuten een document ter autorisatie bij, begint de klok opnieuw te lopen en zal er na 30 minuten een push notificatie verstuurd worden, geteld vanaf het moment dat de nieuwste factuur ter autorisatie is aangeboden.

iOS en Android

Wanneer de pushnotificaties worden verstuurd, zien iOS gebruikers dit als een rood icoontje boven de Basecone app, met daarin het aantal te autoriseren documenten. Er wordt ook een notificatie zichtbaar bovenin het scherm, met daarin de boodschap "Je hebt ... documenten te autoriseren."

Voor Android gebruikers is het afhankelijk van de Android versie en van het toestel hoe de pushberichten worden getoond in de app en in het scherm. Over het algemeen zal dit een vergelijkbare push notificatie in het scherm zijn als hierboven.

Gebruik je de Basecone app nog niet? Download hem hieronder:

Android:

Apple: