Basecone webinars

Leer Basecone eenvoudig & efficiënt kennen via een webinar

Debora Heg-Jobsen avatar
Geschreven door Debora Heg-Jobsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ontdek via onze webinars wat de mogelijkheden zijn in Basecone, easy learning!

Inschrijven voor een webinar

Klik op deze link om je in te schrijven voor bovenstaande webinars. De webinars worden gegeven op vaste tijdstippen in de week en we helpen je via de live chat graag met alle vragen.

Webinars on demand

Daarnaast zijn deze webinars ook 'on demand' beschikbaar. Deze webinars zijn te volgen wanneer jij dat wil, super handig dus! Ook tijdens deze webinars kun je vragen stellen, daar komen we dan op een later tijdstip op terug. Klik hier om naar de on demand webinars te gaan. Veel plezier!

De volgende webinars zijn beschikbaar voor zowel startende en gevorderde gebruikers:

Webinar Algemeen: de basis kennis

De basis, het aanleveren en boeken van facturen, maar ook inzicht in het archief en het gebruik van de app.

Webinar Algemeen: voor gevorderden

Net een stap verder, hoe kun je facturen zo efficiënt mogelijk digitaal verwerken met Basecone? Met tips & tricks.

Webinar Autorisatie: de basis kennis

Om erachter te komen welke stappen je moet volgen om digitaal je facturen te kunnen autoriseren, zowel via de online webapplicatie van Basecone evenals de app.

Webinar Autorisatie: voor gevorderden

Uitleg over het optimaal inrichten van de autorisatie workflows met als doel deze volledig te automatiseren.