Zodra een document geboekt is via Basecone staat er in het archief in Basecone een blauw symbooltje met een slotje voor het document en is het document niet meer te verwijderen of aan te passen. Er zijn twee opties om de boeking nog te wijzigen:

1. Opnieuw verwerken

Indien gewenst, kun je het document opnieuw verwerken in Basecone. Verwijder daarvoor eerst de boeking in het gekoppelde boekhoudpakket. Ga daarna terug naar Basecone en zoek in het archief van de administratie het juiste document op. Klik in het archief op het vakje naast het document. Bovenin verschijnt dan de knop "Download". Je kunt het document dan opslaan, opnieuw uploaden en verwerken via Basecone.

2. Aanpassen in boekhoudpakket

Als je het document niet nogmaals wilt verwerken, pas dan de boeking handmatig aan in het boekhoudpakket.