Per administratie kun je een betalingsovereenkomst  invullen, zodat Basecone de kosten van een autorisator en/of de declaratie app Spenser rechtstreeks doorbelast aan de betreffende klant.

Klant of Accountant/administratiekantoor

Het is mogelijk om per administratie een betalingsovereenkomst af te sluiten, de klant kan dit zelf doen (indien hij/zij de rol "Boekhoudhouder MKB", "Accountant" of "Supergebruiker" heeft). Het is ook mogelijk om zelf de overeenkomst in te vullen indien je gemachtigd bent het formulier te verzenden namens contractant en hij/zij akkoord gaat met de algemene voorwaarden en de Service Level Agreement (SLA) van Basecone NV.

Instellingen

De betalingsovereenkomst kan afgesloten worden in Basecone via Instellingen => Administratie => Acties (Bewerken). Vervolgens ga je naar tabblad Algemeen => "Administratie direct facturen" (onderaan de pagina).

Indien er een betalingsovereenkomst is afgesloten, wordt het tabblad "Betalingsovereenkomst" zichtbaar bij Instellingen => Administratie => Acties (bewerken).

Een betalingsovereenkomst geldt voor een omgeving en/ of voor een administratie, de betaalovereenkomst is niet gekoppeld aan een gebruiker. Als je voor meerdere administraties een betaalovereenkomst wilt inrichten, zal je die voor elke administratie apart moeten afsluiten.

De gebruiker met de rol Supergebruiker, Accountant of Boekhouder/MKB kan de NAW gegevens van de betaalovereenkomst zoals adres, naam en KvK-nummer, wijzigen en opslaan.

Een wijziging van bankrekening of een betaalovereenkomst die verwijderd moet worden gaat altijd via Support.