In de Flux en Spenser app moet je eenmalig een pincode instellen, waarmee je elke keer dat je de app opent kunt inloggen. Deze pincode bestaat uit vijf cijfers, en stel je in bij het inloggen met je Basecone gebruikersnaam, wachtwoord en kantoorcode. Na het bevestigen van de pincode is deze opgeslagen.

Nadat de app wordt uitgezet of de gebruiker voor 1 minuut inactief is geweest, logt de app uit. Hierna log je weer in met de pincode.

De pincode kan worden gereset in het inlogscherm, door te klikken op Pincode vergeten? Dan wordt je uitgelogd van de app en kun je opnieuw inloggen.
Na het invoeren en bevestigen van deze pincode is het opgeslagen.