Wanneer je facturen of documenten aanlevert kan het voorkomen dat de bestandsnaam niet naar wens is. Bijvoorbeeld wanneer een scanner documenten naar Basecone stuurt kan een willekeurige bestandsnaam gekozen worden. Je kan de bestandsnaam van je documenten echter eenvoudig aanpassen in Basecone.

Bij elk document in het middelste gedeelte van het overzichtsscherm kan je naast de bestandsnaam klikken om de naam aan te passen.

Vervolgens kan je de nieuwe naam invoeren, en op opslaan klikken.