Basecone app voor op je smartphone
Categorieën invullen declaraties

Per categorie (te gebruiken bij het indienen van een declaratie via de app) kun je een grootboekrekening, kostenplaats en project toevoegen.

Sanne Docter avatar
Geschreven door Sanne Docter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Per categorie kun je een grootboekrekening, kostenplaats en project toevoegen zodat deze meegestuurd worden met je declaratie.

Heb je deze gegevens niet? Vraag deze op bij jouw accountant of controller. Je kunt bij hen een lijst opvragen met de bijbehorende grootboekrekening, kostenplaats en project voor iedere categorie:

Wanneer je de benodigde gegevens hebt, kun je deze per categorie invullen. Dit doe je door in de mobiele app te gaan naar Instellingen > Mijn administratie instellingen > Categorieën.