UX research: Mobiele App ervaringen autoriseren

Status: onderzoek afgerond - Onderzoek Basecone Mobiele App gebruikers om ervaringen met autoriseren in kaart te brengen

Kaj van Leeuwen avatar
Geschreven door Kaj van Leeuwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het verbeteren van Basecone is de feedback en input van de gebruikers van onschatbare waarde. Daarom doen we steeds frequenter productonderzoek met klanten. Op dit moment onderzoeken we de Mobiele app. We nodigen je daar graag voor uit.

Direct aanmelden? Via onderstaande knop kun je zelf een sessie plannen op een moment dat je beschikbaar bent.

In het onderzoek brengen we de huidige klantervaringen voor App gebruikers in kaart. We willen graag meer leren over hoe Basecone gebruikt wordt, waar men tegenaan loopt, wat al goed gaat en wat verbetering nodig heeft. We richten ons primair op het autoriseren.

Wie we zoeken

We zoeken mensen die Basecone gebruiken in hun dagelijks werk om documenten te autoriseren via de mobiele app van Basecone (iOS of Android) en eventueel ook via de desktop applicatie.

Data en sessie informatie

• Sessies duren ongeveer 30 minuten

• Maandag-donderdag tussen 9:30 - 18:00 uur

• Het onderzoek bestaat uit 1 op 1 sessies via een videoverbinding op je mobiele telefoon. Meer informatie hierover ontvang je na het inplannen van een sessie

• Technische vereisten: snelle internetverbinding, mobiele telefoon met de app, camera, microfoon/headset

Aanmelden

We zoeken Basecone app gebruikers die via de app (iOS of Android) documenten autoriseren.

Via onderstaande knop kun je zelf een sessie plannen op een moment dat je beschikbaar bent.

Is er geen passend moment beschikbaar, maar wil je wel meedoen, stuur dan gerust een voorstel voor andere data/tijden waarop je kunt deelnemen.

We hopen je te spreken in een van de sessies.

Heb je vragen over dit onderzoek, neem dan contact op met:

Kaj van Leeuwen, UX researcher bij Basecone