Inloggen en wachtwoord instellen

Lees hier wat je kunt doen als je je wachtwoord vergeten bent. Of als je de gebruikersnaam en kantoorcode niet weet.

Cees Houpt πŸš€ avatar
Geschreven door Cees Houpt πŸš€
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om in te loggen in Basecone kun je gaan naar www.basecone.com en kiezen voor login. Je kunt ook inloggen via deze link: https://secure.basecone.com/Login.Β

Voor het inloggen heb je jouw persoonlijke gebruikersnaam, wachtwoord en kantoorcode nodig.Β

πŸ“Œ Als je je inlogcode niet (meer) weet, dan kun je deze opvragen bij degene die jou als gebruiker heeft aangemaakt. In veel gevallen zal dit de accountant zijn.
​

Gebruikersnaam en kantoorcode

Om in te loggen, maar ook om je wachtwoord te kunnen instellen, heb je je gebruikersnaam en kantoorcode nodig.Β

Gebruikersnaam + wachtwoord + kantoorcode

Wachtwoord (opnieuw) instellen

Voordat je de eerste keer inlogt in Basecone dien je je wachtwoord in te stellen. Degene die jou als gebruiker heeft aangemaakt, kan jou hiervoor een link sturen per e-mail. Deze link is 24 uur geldig en wordt gestuurd naar het e-mailadres dat in Basecone is gekoppeld aan jouw gebruikersnaam. Ben je te laat? Dan kun je middels dezelfde link een nieuwe aanvragen.

Wachtwoord reset / nieuwe wachtwoord link

Wanneer je je wachtwoord vergeten bent, kan je deze zelf opnieuw instellen. Klik op de link wachtwoord vergeten in het inlogscherm van Basecone, en vul je gebruikersnaam en kantoorcode in.

Je kunt je wachtwoord ook opnieuw instellen via deze link. Na het invullen van de gegevens wordt er een e-mail met een link verzonden. Deze link is 30 minuten geldig dus zorg ervoor dat je bijtijds bij de email kan.

Het wachtwoord dient te voldoen aan de volgende eisen:

• Bestaat uit minimaal 8 tekensΒ

• Bevat tenminste 1 getal en 1 letter

• Bevat tenminste 1 bijzonder teken. Je kunt kiezen uit de volgende tekens: ! @ # $ % ^ & / ? * ( ) _ + = [ ] { } | ;

• Voorbeeld van een geldig wachtwoord: B@sec0ne of IJs=L3kker.