Exact
Exact: Wisselkoers moet groter zijn dan: 0

Foutmelding - Valuta instellingen - Wat moet ik nu doen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De foutmelding komt namelijk uit het boekhoudpakket Exact Online.

Wil je de volgende instellingen in Exact Online controleren:

Financieel => Analyse en resultaten => Valuta => Wisselkoersen

• Klik op de valuta code

• Welke ingangsdatum heeft de wisselkoers in Exact Online?

• Staat de factuurdatum die je wilt boeken in deze lijst erbij?

• Als deze er niet bij staat, wil je dan de (nieuwe) wisselkoers die geldt op deze factuurdatum, toevoegen?