De foutmelding komt namelijk uit het boekhoudpakket Exact Online.

Wil je de volgende instellingen in Exact Online controleren:

Financieel => Analyse en resultaten => Valuta => Wisselkoersen

• Klik op de valuta code
  • Welke ingangsdatum heeft de wisselkoers in Exact Online?
  • Staat de factuurdatum die je wilt boeken in deze lijst erbij?
  • Als deze er niet bij staat, wil je dan de (nieuwe) wisselkoers die geldt op deze factuurdatum, toevoegen?