De foutmelding ‘Forbidden’ is een synchronisatie fout in Basecone voor een administratie. Als je deze melding ontvangt dan zijn er concreet twee acties te ondernemen: 


Actie 1:

Als jij in Basecone qua gebruikersrollen Supergebruiker bent dan ga je in Basecone naar Instellingen > Administraties > Administratie(s) toevoegen. Selecteer bij het boekhoudsysteem AccountView. Basecone zal vervolgens de beschikbare administraties tonen.
Staat de administratie waarvoor je de melding “Forbidden’ ontvangt er weer bij, dan is de ondernemingscode in AccountView gewijzigd. Let op: voeg de nieuwe administratie dan niet toe maar koppel de bestaande administratie aan de nieuwe ondernemingscode. Dit doe je via het volgende pad: Instellingen > Administraties > Acties (bewerken) > tabblad 'koppeling'. Meer uitleg hierover kan je vinden in dit artikel. Kijk hiervoor bij punt 4 'wijzigen externe code'.

Mocht je zelf geen Supergebruiker zijn, neem dan contact op met een collega die het wel is.  

Wanneer het niet mogelijk is om de administratie opnieuw toe te voegen, ga dan naar punt 2 hieronder. 


Actie 2:

Tussen Basecone en AccountView is een zgn. AccountView.net service geïnstalleerd die het mogelijk maakt dat je vanuit Basecone naar Accountview kan boeken. Deze wordt vaak door de Visma-dealer geïnstalleerd. Bij de melding ‘Forbidden’ dienen er twee instellingen gecontroleerd te worden: 

  • Een gebruiker met de rol Supergebruiker gaat in Basecone naar Instellingen > Kantoor > tabblad Boekhoudsysteem > klikt bij het betreffende AccountView boekhoudsysteem aan de rechterkant op het icoontje onder Actions > klikt in het volgende scherm op de gebruikersnaam (blauw onderstreept) achter Gebruikersinstellingen. Je komt dan in het gebruikersprofiel van de synchronisatiegebruiker. Op tabblad Algemeen staat de betreffende gebruiker. Log vervolgens in op de AccountView.net-omgeving. Ga naar Ondernemingen, klik op de betreffende administratie en controleer of de gebruiker die je eerder hebt opgezocht in Basecone, toegang heeft tot die onderneming/administratie. Zo niet, klik op ‘Gebruikers beheren’, zoek die gebruiker op en voeg die toe. 
  • In AccountView.net ga je naar tabblad Algemeen en klikt op ‘Wijzigen’. Bij ‘Gebruikersnaam’ staat een naam van een AccountView gebruiker. Ga naar AccountView en controleer of deze gebruiker in AccountView toegang heeft tot deze administratie. Zo niet, voeg die gebruiker toe aan die administratie
    Als bovenstaande twee punten zijn gecontroleerd en gecorrigeerd dan gaat de Supergebruiker weer naar Basecone. In de zwarte balk aan de linkerkant klikt zij/hij op ‘Synchronisatie’ (twee tegenovergestelde pijltjes) en klik op de regel van de betreffende administratie. In het volgende scherm klikt zij/hij op ‘Start synchronisatie’. De synchronisatie wordt dan gestart en dat kan een paar minuten duren. Lukt die, dan is de melding ‘Forbidden’ verdwenen en staat er dat de synchronisatie is gelukt.
    Indien de synchronisatie dan nog steeds niet is gelukt en de melding ‘Forbidden’ blijft, neem dan contact op met het Support Team van Basecone via het blauwe icoontje linksonder in Basecone of via suppport@basecone.nl. Vermeld daarbij welke administratie het betreft en welke acties je al hebt ondernomen. 

Heeft u het antwoord gevonden?