Punt 1: Portal gebruikersnaam en Portal wachtwoord

Deze zijn jouw inloggegevens van Unit4 wanneer je inlog op deze pagina.

Punt 2: Multivers gebruikersnaam en Multivers wachtwoord

Deze zijn de inlog gegevens wanneer je inlog op de programa van Unit4.
De gebruikersnaam is vaak SYSTEEM en het wachtwoord laat je leeg.

Lukt het inloggen daarna nog niet en je weet zeker dat je de juiste gegevens invoert, reset dan je wachtwoord van Unit4 in Unit4 en probeer het opnieuw.

Werkt dat ook niet, neem dan contact op met Unit4 om de gegevens te verifiëren.