Als je de foutmelding "Request too long" ziet in de browser, zou je dan de "cache" van je browser willen verwijderen of tijdelijk gebruik willen maken van een andere browser (de "cache" wordt namelijk na verloop van tijd "verwijderd")?

Cache wissen Google Chrome

• Klik bovenaan in de menubalk op het Blad Icoontje (3 streepjes)
  • Klik op Instellingen (Settings)
  • Klik onderaan de pagina op Geavanceerde instellingen weergeven...
    (Show advanced settings)
  • Klik op de knop Browser gegevens wissen (Clear Browsing data).
    Een nieuw klein scherm verschijnt
  • Kies de periode die je wil verwijderen (of voor Alle cookies, de onderste keuze)
  • Klik op de knop Browser gegevens verwijderen (Clear browsing data).

Cache wissen in Mozilla Firefox

• Kies in Mozilla Firefox Tools (Extra) uit het menu
  • Selecteer Clear Recent History (of via de snelkoppeling CTRL+SHFT+DEL)
  • Kies de tijdsperiode die je wil verwijderen
  • Kies onder de kop Details de optie Cache
  • Klik op de knop Clear Now (Nu wissen)

Cache wissen Internet explorer 11

• Klikt op het tools icoontje (blauw/grijze tandwieltje)
  • Klik op Safety (Veiligheid), deze optie is ook beschikbaar in de ‘command bar’
  • Klik op Delete Browing History (Browsergeschiedenis verwijderd)
  • Selecteer Temporary Internet files and Website files
  • Klik op Delete

Cache wissen in Microsoft Edge

• Klik in Microsoft Edge op "Hub > Geschiedenis"
  • Selecteer "Alle geschiedenis wissen"
  • Vink hier aan "Cookies en opgeslagen websitegegevens" & "Gegevens en bestanden in de cache"
  • Klik op Wissen (Delete)

Cache wissen in Safari

• Ga naar het vervolgkeuzemenu Safari
  • Selecteer Voorkeuren
  • Klik op het pictogram Beveiliging in het bovenste venster
  • Klik in het dialoogvenster Beveiliging op Bladwijzers
  • Klik op Toon cookies
  • Klik in het dialoogvenster Cookies op de cookies van een bepaalde website en klik vervolgens op Verwijder. Als u alle cookies wilt wissen, klik dan op Verwijder alles
  • Klik op Gereed.