Ik wil de gegevens van mijn contract/betaalovereenkomst wijzigen. Hoe doe ik dat?
Ik wil de gegevens van mijn contract/betaalovereenkomst wijzigen. Hoe doe ik dat?
Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan gebeuren dat er onjuiste gegevens op het contract zijn ingevoerd toen je je aanmeldde bij Basecone of dat de gegevens inmiddels zijn veranderd en gewijzigd dienen te worden.

Als Supergebruiker kan je die gegevens zelf wijzigen via Instellingen - Kantoor - tabblad Contract.

De gegevens van een betalingsovereenkomst kunnen ook gewijzigd worden door een gebruiker met de rol Supergebruiker, Accountant of Boekhouder/MKB. Indien er een betalingsovereenkomst is afgesloten, wordt het tabblad "Betalingsovereenkomst" zichtbaar bij Instellingen - Administratie - Acties (bewerken). Meer informatie over de betalingsovereenkomst kan je vinden via deze link.

Op de Contract of Betaalovereenkomst pagina kan je de huidige contract gegevens bekijken. Controleer of deze informatie correct is. Als er iets gewijzigd dient te worden, scrol dan naar de onderkant van de pagina en klikt je op Bewerken.

De volgende velden kunnen gewijzigd worden:

• Bedrijfsnaam

• Straatnaam

• Huisnummer

• Postcode

• Plaats

• KvK nummer

• Contactpersoon

• E-mailadres

• Telefoonnummer

• E-mailadres voor elektronische factuur (email waar de factuur is verstuurd)

Als je gemachtigd bent om namens het bedrijf wijzigingen door te voeren, wijzig dan de instelling van Nee in Ja en klik je vervolgens op Opslaan om de wijzigingen door te voeren.