De XML en PDF worden gezien als één bestand (een UBL). Als je de foutmelding “mislukt” krijgt omdat de XML niet voldoet, dan wordt ook de PDF niet naar de administratie verzonden ter verwerking. Een xml-bestand dient aan bepaalde voorwaarden te voldoen om te kunnen worden verwerkt in Basecone.

Basecone kan alleen de UBL versies 2.0 en 2.1 verwerken.

Meer informatie over het aanleveren en verwerken van UBL facturen, klik hier.

Tip: Lees meer over UBL & Basecone in het blog over dit onderwerp.

Mocht je willen weten waarom een UBL niet geaccepteerd wordt, dan kun je deze als test versturen naar validatethis@simplerinvoicing.org. Je krijgt dan gelijk feedback terug per mail. Klik op de link om meer te lezen over  UBL Ketentest: UBL Ready.