Ik krijg de melding dat het mislukt is mijn XML-bestand te uploaden. Wat gaat er mis?
Ik krijg de melding dat het mislukt is mijn XML-bestand te uploaden. Wat gaat er mis?

XML - Uploaden - Error - Foutmelding - Mislukt - Bestand

Marianne Feijen avatar
Geschreven door Marianne Feijen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Basecone kan alleen de UBL versies 2.0 en 2.1 verwerken.

De XML en PDF worden gezien als één bestand (een UBL). Als je de foutmelding “mislukt” krijgt omdat de XML niet voldoet, dan wordt ook de PDF niet naar de administratie verzonden ter verwerking (mits je 1 UBL en 1 PDF stuurt, in 1 mail).

Een XML-bestand dient aan bepaalde voorwaarden te voldoen om te kunnen worden verwerkt in Basecone. Meer informatie over het aanleveren en verwerken van UBL facturen, klik hier.

Mocht je willen weten waarom een XML niet geaccepteerd wordt, dan kun je dit navragen bij Support. Stuur dan het XML mee naar basecone.support@wolterskluwer.com.