De optie om een bankrekeningnummer/IBAN te wijzigen/in te voeren staat bij een gebruiker in Basecone standaard op "Nee".

Het kan per gebruiker worden ingesteld. In Basecone gaat men naar Instellingen - Gebruikers - bij de betreffende gebruiker klikt men rechts op Acties (Bewerken) - tabblad Instellingen -> zet Bankrekening/IBAN aanpassing op “Ja”.

NB: Alleen een gebruiker met de rol “Supergebruiker” kan dit instellen.