Ik kan geen bankgegevens opgeven of wijzigen. Wat moet ik doen?
Ik kan geen bankgegevens opgeven of wijzigen. Wat moet ik doen?
Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De optie om een bankrekeningnummer/IBAN te wijzigen/in te voeren staat bij een gebruiker in Basecone standaard op "Nee".

Het kan per gebruiker worden ingesteld. In Basecone gaat men naar Instellingen > Gebruikers > bij de betreffende gebruiker klikt men rechts op Acties (Bewerken) > tabblad Instellingen -> zet Bankrekening/IBAN aanpassen op “Ja”.

📌 NB: Alleen een gebruiker met de rol “Supergebruiker” kan dit instellen.