De verkorte naam voor deze btw code is waarschijnlijk niet ingesteld in Twinfield.
Dit kun je als volgt aanpassen en/of controleren:

In Twinfield via Instellingen- Administratie instellingen- BTW. Klik op deze BTW code. Klik bovenin (naast de naam van de btw) op ''btw bewerken''.

Vul hier de verkorte naam in . Nu zou deze BTW code in Basecone zichtbaar moeten zijn.

Let op: Controleer bovenstaande bij het tabblad ''BTW bewerken''. Hier dient de verkorte naam ingevuld te staan.

Wanneer je in het tabblad ''BTW tarief bewerken'' zit, dan zit je 1 stap te ver.