Hier vind je de veelgestelde vragen, wanneer je geen antwoord kan vinden op je vraag, typ hierboven je vraag of start een gesprek.

Monica Cha avatar Nelianne Van Der Vlies avatar Team Basecone avatar +1
14 artikelen in deze collectie
Geschreven door Monica Cha, Nelianne Van Der Vlies, Team Basecone en 1 andere
Algemeen

De bevestigen/goedkeuren knop werkt niet in de home-scherm. Wat moet ik doen?

Monica Cha avatar
Geschreven door Monica Cha
Deze week bijgewerkt

Hoe kan ik de volgorde van documenten in het boekingsscherm wijzigen?

Lees hoe je via het validatieoverzicht de volgorde van de te boeken documenten in het boekingsscherm aanpast
Nelianne Van Der Vlies avatar
Geschreven door Nelianne Van Der Vlies
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn mijn inloggegevens in Basecone voor Unit4?

Monica Cha avatar
Geschreven door Monica Cha
Vandaag bijgewerkt

Hoe kan ik een document verwijderen?

Verwijderen document - archief - prullenbak
Julia IJsselhof avatar
Geschreven door Julia IJsselhof
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Document is aangeleverd in de verkeerde administratie. Wat kan ik doen?

Lees hier hoe je een document gemakkelijk kunt verplaatsen naar een andere administratie, je hoeft deze niet te verwijderen!
Monica Cha avatar
Geschreven door Monica Cha
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waar kan ik mijn gebruikersnaam en kantoorcode vinden?

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Vandaag bijgewerkt

Ik kan geen bankgegevens opgeven of wijzigen. Wat moet ik doen?

Monica Cha avatar
Geschreven door Monica Cha
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ik krijg een e-mail waarin staat dat ik documenten moet autoriseren, maar ik heb alle documenten al geautoriseerd. Wat nu?

Autorisatie - goedkeuren - E-mail - Module Autorisatie
Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Btw code is aangemaakt in Twinfield, maar niet zichtbaar in Basecone. Wat moet ik doen?

Lees hier hoe je de btw code zichtbaar kan maken in Basecone
Monica Cha avatar
Geschreven door Monica Cha
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat betekent de foutmelding "400 Request too long"?

Lees hier hoe je de cache van verschillende browsers kunt legen
Monica Cha avatar
Geschreven door Monica Cha
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ik krijg de melding dat het mislukt is mijn xml-bestand te uploaden. Wat gaat er mis?

XML - Uploaden - Error - Foutmelding - Mislukt - Bestand
Nelianne Van Der Vlies avatar
Geschreven door Nelianne Van Der Vlies
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De bijlage in de e-mail is hernoemd naar winmail.dat