In Basecone kun je op meerdere manieren documenten goedkeuren. Dit kan door in te loggen in de webapplicatie, maar ook door gebruik te maken van onze app Flux.

Goed om te weten is dat er in Basecone een onderscheid is gemaakt tussen twee modules: autoriseren voor het boeken en autoriseren na het boeken. Bij het autoriseren voor het boeken, moeten facturen eerst worden goedgekeurd voordat ze geboekt kunnen worden. Bij autoriseren na het boeken, wordt een factuur eerst geboekt en moet deze vervolgens nog worden goedgekeurd.

Goedkeuren van facturen in de webapplicatie

Als je inlogt in de webapplicatie kun je op twee plaatsen documenten goedkeuren, afhankelijk van de module waar jullie gebruik van maken.

Documenten goedkeuren na het boeken

Als jullie gebruik maken van autoriseren na het boeken, dan staan de documenten voor je klaar in het autorisatiescherm van Basecone (in het menu het icoontje van het oogje met vinkje). Hier kun je documenten autoriseren (goedkeuren), on hold zetten en afwijzen. Uiteraard kun je de documenten ook bekijken.

Meer over deze mogelijkheid kun je hier lezen of bekijken via deze video.

Documenten goedkeuren vóór het boeken

Als jullie gebruik maken van autoriseren voor het boeken, dan staan de documenten voor je klaar in het homescherm van Basecone (in het menu het icoontje van het huisje). Hier kun je documenten autoriseren (goedkeuren) of afwijzen, zodat het document daarna ook geboekt kan worden. Het goedkeuren door te klikken op Goedkeuren of door de sneltoetscombinatie Alt+Q.

Meer over deze mogelijkheid kun je hier lezen.

Goedkeuren van facturen in de Basecone Flux app

Als je wilt autoriseren op je mobiele telefoon kun je dit gemakkelijk doen met Flux. Je kunt de app downloaden in de App Store en Google Play. Na downloaden kun je direct inloggen en starten met autoriseren. Wanneer je ingelogd bent, zie je direct hoeveel documenten er voor je klaarstaan.

Een uitgebreide handleiding over het gebruik van Flux, kun je vinden in de artikel: Basecone Flux.