Om ervoor te zorgen dat je snel aan de slag kunt met Basecone, hebben wij stappenplan voor je gemaakt. Uiteraard hoeven niet alle stappen voor jou van toepassing te zijn.

1. Start met een Basecone (proef) abbonnement en maak je eigen omgeving aan

Wanneer je wilt starten met Basecone maak je eerst je eigen Basecone omgeving aan. Je kunt dit gemakkelijk doen via onze website. Je kiest hierbij ook de kantoorcode, waarmee alle gebruikers in je omgeving moeten inloggen (naast natuurlijk de gebruikersnaam en het wachtwoord).

Lees hier meer over deze stappen:

2. Administraties toevoegen

Als je Basecone omgeving staat, dan kun je beginnen met het aanmaken van administraties. Je kunt hiervoor de volgende stappen doorlopen:

3. Gebruikers toevoegen

Nadat je administraties hebt toegevoegd, kun je gebruikers toegang geven tot deze administraties. Je kunt per gebruiker bepalen tot welke administraties deze toegang mag hebben.

4. Workflow instellingen

Eventueel kun je per administratie ervoor kiezen om gebruik te maken van onze autorisatiemodule. Hiervoor kun je de volgende stappen doorlopen.

5. Leer snel en efficient boeken

Als alle instellingen goed staan en je klaar bent facturen te boeken, dan hebben we nog een aantal tips om dit zo efficient mogelijk te doen!