Commentaar toevoegen aan documenten

Het is vaak handig om commentaar toe toe voegen aan een document

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is vaak handig om commentaar toe te voegen aan een document. Als je bij het taggen van documenten, of het autoriseren en boeken van facturen commentaar wilt toevoegen of lezen, geschiedt dat altijd op dezelfde manier.

Commentaar toevoegen

De optie om commentaar toe te voegen bevindt zich in de bovenste balk in de home-scherm. Je kan hier commentaar schrijven en klikken op toevoegen. Het commentaar van diverse gebruikers wordt in volgorde opgeslagen en getoond.

Commentaar lezen

Als er commentaar is toegevoegd aan een document of factuur dan is het icoon van de commentaarfunctie blauw gekleurd. Je weet dan dat er een bericht is toegevoegd aan het document dat belangrijk kan zijn bij de verdere behandeling of verwerking. Je kunt de commentaarfuncties altijd openen en de opmerkingen nalezen.

E-mail

Als je facturen via e-mail aanlevert is het mogelijk om al direct in het e-mailbericht commentaar mee te geven, dat Basecone automatisch in de commentaarfunctie plaatst.

Gebruik de volgende code in je e-mail (dus niet in de onderwerpregel):
hier schrijft u uw commentaar *]
om het commentaarveld in Basecone automatisch te vullen.