Basecone status, onderhoud en release informatie
Basecone status pagina via status.basecone.com

De actuele status vind je op status.basecone.com

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op deze website communiceren we real-time de status van de webapplicatie in Nederland, België en Engeland. Met deze geautomatiseerde oplossing kunnen we gebruikers snel en goed informeren bij tijdelijke storingen of incidenten.

Meld je aan voor automatische updates

Wil je meteen geïnformeerd worden wanneer er iets aan de hand is, schrijf je dan in met jouw e-mailadres en je ontvang automatisch een update.

Kijk op onze statuspagina om te zien of Basecone volledig up and running is.