Bulk acties uitvoeren voor gebruikers

Lees hier hoe je voor meerdere gebruikers tegelijk de instellingen kan wijzigen

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je in het gebruikersoverzicht twee of meer gebruikers aanvinkt, kun je op alle geselecteerde gebruikers tegelijkertijd dezelfde actie uitvoeren. Klik na het selecteren van de gebruikers die je wilt wijzigen op bulk acties.

Je kunt nu op alle geselecteerde gebruikers een of meer van de volgende acties uitvoeren:

• gebruikersrollen toekennen en/of aanpassen

• toegang geven tot administraties

• gebruikers het recht geven om automatisch gekoppeld te worden aan nieuwe administraties die in de toekomst toegevoegd zullen worden

• toestaan of weigeren dat de gebruikers een bankrekening mogen muteren in het boekingsscherm.

Klik op opslaan om de acties door te voeren op alle gebruikers die je in de vorige stap hebt geselecteerd.