Facturen opvragen vanuit Boekhoudgemak & Multivers

Vanuit Basecone en Boekhoudgemak & Multivers altijd je documenten en facturen opvragen.

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Facturen opvragen vanuit Basecone

Het document is ten allen tijde beschikbaar in het digitale archief van Basecone, ongeacht de status van het document. Het archief kan je benaderen in Basecone via de “Archief-button” vanuit het navigatiemenu.

Facturen opvragen vanuit Boekhoudgemak & Multivers

Vanuit Boekhoudgemak & Multivers, kun je het document ook opvragen. Ga naar

• Algemeen > Info en klik op Crediteuren in de lijst

• Selecteer de crediteur en ga naar het tabblad “Facturen”

• Vervolgens klik je dubbel op de openstaande post

• en daarna klik je het onderstaande icoon (zie afbeelding):