E-mail

Je kan ook altijd een e-mail sturen naar support@basecone.nl, waarin je je vraag, opmerking of probleem beschrijft. Voeg bij voorkeur ook een schermafbeelding mee, zodat wij de situatie goed kunnen beoordelen. Je ontvangt een ticketnummer (het unieke nummer van de aanvraag) en je mag een antwoord verwachten binnen de tijdsduur die in het Service Level Agreement staat vermeld.

• Graag de aanvullende informatie over vervolgvraag over hetzelfde onderwerp telkens toevoegen aan de e-mails met hetzelfde ticketnummer?
  • Graag per ticket slechts één onderwerp behandelen, dus geen nieuwe vraag aan een bestaand ticket toevoegen?

Telefonische ondersteuning

Wanneer je beschikt over een Plus of Extra abonnement kan je gebruik maken van telefonische ondersteuning. Via het telefoonnummer 085-4011290, kies je voor optie 2, en toets de unieke pincode in. Indien je beschikt over de mogelijkheid om gebruik te maken van telefonische ondersteuning, kan je de pincode in het menu bij help vinden.

Bericht icoon

Aan de onder linkerzijde in de webapplicatie van Basecone zie je een blauwe bericht icoon waar je bericht aan ons kan sturen. Deze berichtenbox heeft geen live chat functie. We adviseren de vraag zo volledig mogelijk te stellen zodat wij hem daarna zo goed en snel mogelijk kunnen beantwoorden.

Meekijken met TeamViewer

In sommige gevallen kiest Basecone ervoor om met je mee te kijken. Basecone gebruikt hiervoor TeamViewer. In de webapplicatie van Basecone zie je in het menu de optie help. Op deze pagina bij stap 4 (Meekijken) tref je de bestanden voor Windows en Apple die nodig zijn zodat een medewerker van Basecone live mee kan kijken.

Als je een probleem hebt met Flux of Spenser, kun je de Teamviewer QuickSupport app downloaden en kunnen we meekijken op jouw telefoon.
NB: voor Apple telefoons moet je de optie Schermopname toestaan, hoe je dit aanzet wordt uitgelegd in deze video.