Deze melding betekent dat de boekhoudsysteemgebruiker met wie de koppeling met Twinfield wordt gemaakt, niet verbonden is. Dit kun je zien wanneer je naar instellingen - gebruikers - acties (bewerken) - tabblad boekhoudsysteem gebruikers.

Je kunt het volgende doen om dit op te lossen:

1. Controleer eerst of je deze gebruiker in Twinfield kan inloggen
  2. Controleer in Basecone de inloggegevens door op de button "Login controleren" te klikken
  3. Als het niet lukt, klik op de button 'Gegevens verwijderen'
  4. En dan klik de button 'Inlog gevens aanpassen'