De foutmelding 'BOS-imitatie van deze gebruiker niet toestaan: Gebruiker: xxx'
kan je als synchronisatiefout ontvangen in Basecone. Dit kan je met de volgende stappen oplossen.

Ga in AccountView naar Documenten > Stamgegevens systeem > Gebruikers > selecteer gebruiker xxx. Bij deze gebruiker mogen zowel 'Backoffice server imitatie door deze gebruiker toestaan' als 'niet toestaan' niet aangevinkt te staan.