Zodra een document geboekt is via Basecone staat er in het archief in Basecone een blauw symbooltje met een slotje voor het document en is het document niet meer te verwijderen of aan te passen. Er zijn twee opties om de boeking nog te wijzigen:

1. Opnieuw verwerken

Je kunt het document wel opnieuw verwerken in Basecone, indien gewenst. Klik in het archief van Basecone in het vakje naast het document. Bovenin verschijnt dan de knop download. Je kunt het document dan opslaan, opnieuw uploaden en verwerken via Basecone.

2. Aanpassen in boekhoudpakket

Als je het document niet nogmaals wilt verwerken, pas dan de boeking handmatig aan in het boekhoudpakket.