De app Basecone Spenser kent twee modules, namelijk Factuur en Declaratie. In dit artikel leggen wij het verschil tussen beiden uit. Voordat de (beperkt) klantgebruikers de declaratiemodule in de app Spenser kunnen gebruiken dien je deze module eerst voor hen te activeren in de gebruikersinstellingen in de webapplicatie. Meer hierover kan je in dit artikel lezen.

Wanneer je besluit om voor jouw omgeving gebruik te gaan maken van het declareren via de app Basecone Spenser dan zal het wenselijk zijn om de toekomstige gebruikers hierover te infomeren. Je helpt hiermee de (beperkt) klantgebruikers op weg zodat zij straks goed van start kunnen gaan met de app Basecone Spenser.

Instructie voor nieuwe gebruikers van de declaratiemodule in de app Spenser

Om de (beperkte) klantgebruikers te helpen met het  van de declaratiemodule hebben wij een tweetal documenten voor je gemaakt. Samen vormt het een instructie die je kunt sturen naar toekomstig gebruikers van de declaratiemodule in Basecone Spenser.

Hier vind je een opzet van een e-mail die je naar de toekomstig gebruikers kunt sturen en een Excel bestand. In het Excel bestand kun je de grootboekrekeningen, kostenplaatsen en projecten toevoegen die de gebruikers in kunnen vullen in de app Basecone Spenser. Wanneer gebruikers deze instructies zullen volgen zal dit te herkenning van de declaratie verbeteren.

Gebruikershandleiding
Om (beperkt) klantgebruikers op weg te helpen met het gebruiken van de declaratiemodule in de app Basecone Spenser hebben wij hier een handleiding voor geschreven.