Waar autoriseer ik mijn facturen in Basecone?

Ik krijg een e-mail waarin staat dat ik documenten moet autoriseren, maar ik heb alle documenten al geautoriseerd. Wat nu?

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Documenten kunnen aan een autorisator worden toegewezen vóór of na het boeken.

De documenten, die moeten worden geautoriseerd, kun je terugvinden in het menu van Basecone bij "Autorisatie". Klik hier voor meer informatie.
​

📌 Let op: Kijk altijd goed in welke administratie de documenten staan die aan jou zijn toegewezen. Soms komt het voor dat iemand meerdere gebruikersnamen heeft en toegang tot verschillende kantoorcodes.

Een alternatief is om de Workloadmatrix te gebruiken. Als je in de Workloadmatrix op een getal klikt, dan kom je direct in het scherm 'Autoriseren', in de administratie waar je de documenten dient te autoriseren.

Authorisation in the Basecone app

Wil je autoriseren op je mobiele telefoon, dan kan dat eenvoudig met de Basecone app. Je kunt de app downloaden via de App Store en Google Play. Na het downloaden kun je direct inloggen en beginnen met autoriseren.

Als je bent ingelogd, zie je direct hoeveel documenten er voor je klaarstaan. Met de Basecone app autoriseer je documenten op je smartphone, waar en wanneer je maar wilt. Goedkeuren, afwijzen, in de wacht zetten, de toegewezen autorisatie wijzigen, opmerkingen lezen en toevoegen - het kan eenvoudig, overal en snel met de Basecone-app.