Documenten verwijderen

Hoe kan ik een document verwijderen uit Basecone?

Cees Houpt 🚀 avatar
Geschreven door Cees Houpt 🚀
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt documenten op verschillende manieren verwijderen. Documenten die zijn verwijderd worden nooit definitief uit Basecone verwijderd. Je kunt deze nog terugvinden in het archief door te zoeken op de documentstatus verwijderd. 

📌 Let op: Wanneer een document eenmaal is geboekt (en een slotje heeft in het archief), is het niet meer mogelijk deze te verwijderen.

Verwijderen in het Uploaden & taggen-scherm

Je kunt documenten verwijderen door deze te selecteren (aanvinken) en vervolgens op verwijderen te klikken.

Verwijderen vanuit het boekingscherm

In het boekingsscherm kun je een document verwijderen via het prullenbak icoontje linksboven.

3. Verwijderen vanuit het archief 

Ook in het archief kun je documenten verwijderen. Door een vinkje te zetten bij het desbetreffende document, verschijnen bovenaan meerdere opties. Eén daarvan is Verwijderen. Als een document eenmaal is geboekt (slotje in het archief), is het niet meer mogelijk om dit te verwijderen.

Door het document aan te vinken en te klikken op Download, download je het document en kun je deze opnieuw aanleveren via e-mail of uploaden.

Verwijderde documenten in het archief

Verwijderde documenten worden nooit helemaal verwijderd. In het archief krijgt het document de status verwijderd. Je kunt in het archief zoeken op deze specifieke status.

Verwijderde documenten kan je niet terug zetten. Je kan deze documenten downloaden en opnieuw aanleveren via email of via het Uploaden & taggen-scherm.

Was dit een antwoord op uw vraag?