Twinfield: Hoe kan ik een bijlage toevoegen aan een bestaande boeking?
Twinfield: Hoe kan ik een bijlage toevoegen aan een bestaande boeking?

Bijlage - Twinfield - Toevoegen - Document Link

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door gebruik te maken van de custom tag kun je een bijlage toevoegen aan een bestaande boeking in Twinfield.

Voor ieder document wordt door Basecone een unieke URL aangemaakt, een zogenaamde "document link". Voor documenten met een custom tag kun je deze URL zelf aanmaken in het archief. Het is dus mogelijk om de link bij de boeking in Twinfield te vervangen door een nieuwe link.

Als je de geboekte factuur, en ook het document dat je als bijlage wilt toevoegen, uploadt in Basecone, kun je deze documenten vervolgens samenvoegen. Dit samengevoegde document geef je daarna een custom tag.

Als je vervolgens dit document selecteert in het archief (door deze aan te vinken), kun je kiezen voor "document link". Door te klikken op "genereer link" komt de unieke URL in beeld. Klik vervolgens op "kopieer id" en vervang de huidige link bij de boeking in Twinfield door deze link.