Basecone Support

Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Neem contact op, we helpen je graag.

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ons Support Team is op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

E-mail 📧

Je kan ons altijd een e-mail sturen naar basecone.support@wolterskluwer.com waarin je je vraag, opmerking of probleem beschrijft. Voeg bij voorkeur ook een schermafbeelding mee zodat wij de situatie goed kunnen beoordelen. Je mag een antwoord verwachten binnen de tijdsduur die in het Service Level Agreement staat vermeld.


Bericht icoon

Aan de linker onderzijde in de webapplicatie van Basecone zie je een blauwe bericht icoon van waaruit je een bericht aan ons kan toesturen. Deze berichtenbox heeft geen live chat functie. We adviseren de vraag zo volledig mogelijk te stellen zodat wij deze daarna zo goed en snel mogelijk kunnen beantwoorden.

Meekijken met TeamViewer (download)

In sommige gevallen kan een medewerker van Basecone ervoor kiezen om op een veilige manier even met je meekijken op je beeldscherm. Basecone gebruikt hiervoor TeamViewer QuickSupport. 

Klik hieronder voor Windows of Apple om TeamViewer te downloaden op je computer:

Start dit programma en geef aan Basecone de unieke code door. Daarmee kunnen wij verbinding maken met je computer. Vervolgens verschijnt er een PIN-code die je ook doorgeeft aan de medewerker van Basecone. Wij kunnen vervolgens met je meekijken zolang je dit toestaat. Je kan op elk moment de verbinding verbreken waarna het voor Basecone onmogelijk is om nog contact te maken met je computer.


Telefonische ondersteuning 📞

Wanneer je beschikt over een Support Plus of Support Extra abonnement kan je gebruik maken van telefonische ondersteuning. Via het telefoonnummer 085-4011290 kies je voor optie 2, en toets de unieke pincode in. Indien je beschikt over de mogelijkheid om gebruik te maken van telefonische ondersteuning, kan je de pincode in het menu bij help vinden.

Was dit een antwoord op uw vraag?