Alle collecties
Aanleveren, ordenen en archiveren
Taggen
Splitsen en samenvoegen van documenten
Splitsen en samenvoegen van documenten

Het is in Basecone mogelijk om documenten te splitsen in meerdere pagina’s en om meerdere documenten samenvoegen tot één enkel document.

Team Basecone avatar
Geschreven door Team Basecone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Splitsen van documenten

Een document met meerdere pagina's kan gesplitst worden. In het Uploaden & taggen scherm kun je zien uit hoeveel pagina's een document bestaat. Documenten kunnen alleen gesplitst worden wanneer het document nog niet is getagd.

Selecteer het document en klik op de knop ✂ splitsen. Er opent nu een popup scherm. Kies je hier voor splits per pagina, dan deelt Basecone het document automatisch op.

Je kan ook zelf tussen een selectie maken door tussen de te splitsen pagina's te klikken. Je kan altijd een pagina uitvergroten door er op te klikken.

Klik ten slotte rechtsonderin op de knop splitsen en de opdeling van het document in twee of meer nieuwe documenten zal direct plaatsvinden.

Samenvoegen van documenten

In het Uploaden & taggen-scherm kunnen documenten samengevoegd worden. Selecteer twee of meer documenten en klik op samenvoegen, rechtsonder in de actiebalk. Het samenvoegen van documenten werkt alleen als je de documenten nog niet hebt getagd

Het is mogelijk om de volgorde van de pagina’s te veranderen door de pagina’s te verslepen met de muis. 


Klik vervolgens rechtsonderin op samenvoegen en het nieuwe document met meerdere pagina’s verschijnt.

Was dit een antwoord op uw vraag?